Tyylikkäät juhlakoristelut

Nyt on aika taas juhlia, kun koronapandemia on helpottanut! Monella on jäänyt pitämättä erilaisia juhlia kuten rippijuhlia, syntymäpäiviä, valmistujaisia, häitä. Onneksi juhlajärjestäjät eivät ole lomailleet korona-aikanakaan. Esimerkiksi partyking.fi on päivittänyt juhlatuotteitaan ja uudesta valikoimasta löytyy tyylikkäitä ratkaisuja vaativammallekin asiakkaalle.

Siinä missä juhlien kertakäyttöastiat saattoivat vielä joku vuosi sitten olla kaikki enemmän tai vähemmän räikeitä ja tyylittömiä, uudet tuotteet partyking.fi ovat paitsi harkittuja ilmeeltään, myös laadultaan ekologisia. Voimakkaat värit ja kuviot ovat korvautuneet aikuisemmilla ratkaisuilla. Esimerkiksi vauvakutsujen, baby shower-juhlien, värimaiseman ei tarvitse olla enää selkeästi sukupuolittava. Tyttövauvaa ei pidä juhlia pinkeillä koristeluilla eikä poikaa sinisillä, vaan partyking.fi valikoimista löytyy erilaisia murrettuja värejä. Tällä kaudella partyking.fi on keskittynyt laatuun. Uudet graafiset kuviot saavat perinteiset kertakäyttöastiat tuntumaan hintaansa arvokkaammilta tuotteilta. Käyttämällä suunnittelussa ammattigraafikoita partyking.fi on pystynyt nostamaan tuotteiden ulkoista arvoa.

Vaikka juhlat saattavat joistain tuntua turhanpäiväisemmiltä ja pinnallisemmilta kuin vaikka arkityö ja kodinhoitorutiinit, juhlilla on iso merkitys elämänkaaren ja sosiaalisen yhteisön säilymisen kannalta. Kun korona vei yhdessä juhlimisen kahdeksi vuodeksi ihmisiltä, menetettiin paljon yhteiskuntaa lujittavaa ainesta. Esimerkiksi koulusta valmistumisen juhla on riitti, joka valmistaa lasta tai nuorta uusiin haasteisiin. Juhlilla juhlistetaan erään elämänvaiheen päättymistä ja uuden alkamista. On tärkeää luoda sosiaalista yhteenkuuluvaisuuden tunnetta yhteisillä kokemuksilla. Moni voi epäröidä juhlien järjestämistä myös siksi, että pelkää niiden tulevan kalliiksi. partyking.fi verkkokauppaa selailemalla voi huomata, että juhlista pystyy saamaan näyttävät myös pienellä rahalla.

Verrattuna aikaisempien vuosikymmenten 50-vuotisjuhliin myös nykyaikuinen juhlii kevyemmin ja epämuodollisemmin. Ennen juhlia järjestettiin esimerkiksi paljon ravintoloissa, jotka vaativat isoja myyntitakuita vastineeksi juhlatilan luovuttamisesta. Alkoholilainsäädännön muututtua sellaiseksi, että omien juomien tuominen tyhjään tilaan tulee selkeästi halvemmaksi kuin juomien ostaminen ravintolasta, monet ovat huomanneet juhlatilojen edut. Tyhjään juhlatilaan tarvitaan esimerkiksi kertakäyttöastiasto, jos paikassa ei ole vuokrattavissa omaa astiastoa. Uudet graafisesti suunnitellut kertakäyttöastiastot ovat paitsi helppoja käyttää, myös tyylikkäitä. Ekologisissa paperiastioissa on tärkeää, että muovipinnoite ei vie ekologisuuden perusideaa. Siksi myös graafinen värimaisema on mietitty ja niissä käytetään luonnonmukaisen murrettuja sävyjä. Kun juhlien jälkeen on aika heittää kertakäyttöastiat roskikseen, niille oikea paikka on kartonkikeräyksessä. On helppo ja kiva tapa aloittaa juhlien suunnittelu vierailemalla verkkokaupassa, joka myy juhlatavaroita. Sieltä voi hyvin saada inspiraation oman elämän tärkeisiin juhliin.

Rebecka