Laadukkaat puhelintarvikkeet ovat graafisen suunnittelijan tärkeitä työkaluja

Graafisen suunnittelijan kannattaa pitää huolta siitä, että hän on hyvin tavoitettavissa. Uusia projekteja saatetaan tarjota yllättäen, eikä ainakaan aloittelevalla suunnittelijalla ole yleensä varaa kieltäytyä hänelle tarjotuista projekteista. Tästä syystä onkin tärkeää huolehtia siitä, että puhelimessa riittää aina akku myös liikkeellä ollessa ja että mukana on aina tarvittavat laturit ja kaapelit. Myös kuulokkeita on hyvä pitää käden ulottuvilla, sillä esimerkiksi kiireellisiä Google meettejä tai muita etätapaamisia saattaa tulla eteen pikaisella aikataululla. Suosittu Slack on monen työyhteisön yhteydenpitokanava, jonka muistutukset on helppo saada suoraan puhelimeen. Näin graafinen suunnittelija pysyy aina ajan tasalla työyhteisön viimeisimmistä keskustelunaiheista, kunhan vain myös hänen puhelintarvikkeensa on päivitetty pitämään huolta puhelimen toiminnasta ajasta ja paikasta riippumatta.

Mistä laadukkaat puhelintarvikkeet graafiselle suunnittelijalle?

Graafinen suunnittelija löytää laadukkaat puhelintarvikkeet tekniikkaosat.fi-sivustolta. Suunnittelija voi säästää kuluissa päivittäessään kerralla kaikki puhelintarvikkeensa ajan tasalle, sillä sivustolla on käytössä kiinteät toimituskulut, 4,95 euroa. Kannattaakin kerralla varmistaa, tarvitseeko puhelin mobiilivaraosia, -lisätarvikkeita, akkuja, latureita, kaapeleita tai äänen ja kuvan käyttöön liittyviä tarvikkeita, kuten kuulokkeita. Tilaaminen netistä kannattaa, sillä monipuolisen verkkokaupan ansiosta graafinen suunnittelija säästää helposti aikaa, vaivaa ja rahaa.

Panosta powerbankiin

Laadukkaaseen powerbankiin panostaminen kannattaa, sillä sen avulla puhelimen akku kestää tavallista pidempään myös tien päällä tai muutoin haastavissa olosuhteissa. Kun mukana on täyteen ladattu powerbank ja siihen sopiva kaapeli, ei suunnittelijan tarvitse koko ajan stressata, missä hän voi ladata puhelimensa seuraavaksi ja riittääkö puhelimen akku koko päivän. Suunnittelijan työ saattaa sisältää runsaasti paikasta toiseen liikkumista, joten on tärkeää varmistaa, että puhelimen akku riittää varmasti.

Pidennä puhelimesi käyttöaikaa

Tekniikkaosat.fi tarjoaa monia tarvikkeita, joiden avulla voit pidentää puhelimesi käyttöaikaa. Jo alusta lähtien puhelin kannattaa suojata asianmukaisilla kuorilla, koteloilla ja näytönsuojilla, jotta se kestää tavallista paremmin mahdolliset iskut, joita saattaa tulla vauhdikkaassa arjessa. Monesta puhelimesta loppuu ensimmäisenä akku ja sen vaihtamalla puhelimen käyttöaikaa voikin lisätä huomattavasti. Tämä säästää niin suunnittelijan omaa rahaa kuin myös luonnonvaroja. Tekniikkaosat.fi tarjoaakin hyvän valikoiman mobiiliakkuja, joiden avulla voit päivittää puhelimesi jälleen uuteen uskoon!

Hyödynnä puhelintasi tehokkaasti suunnittelutyössäsi

Puhelin on monin tavoin näppärä työkalu suunnittelijalle. Ensinnäkin se on tehokas yhteydenpitoväline. Perinteisten puheluiden lisäksi älypuhelimella voi pitää yhteyttä esimerkiksi Google meeteissä, somessa, Slackissa ja monissa muissa kanavissa. Koska puhelin kulkee näppärästi mukana, on se usein suurempia älylaitteita huomattavasti helpompi pitää reissussa mukana.

Puhelimen kautta on näppärää myös jakaa omia ideoita muille. Somenäkyvyys on monelle suunnittelijalle erityisen tärkeää ja etenkin Instagram toimii hyvin yhteen älypuhelimen kanssa. Jo muutamalla klikkauksella jaat ajatuksiasi muiden kanssa ja saat työllesi näkyvyyttä. Voit jopa luoda yhteisöjä puhelimesi avulla!

Canva on oivallinen työkalu monissa suunnitteluprojekteissa. Myös sen käyttäminen onnistuu näppärästi älypuhelimella ja Canva-sovellus on mahdollista asentaa suoraan puhelimeen. Näin voit tehdä pieniä suunnittelutöitä jopa reissussa, vaikka olisitkin jättänyt suurikokoisemmat laitteesi suosiolla kotiin.

admin